titelbalk home

A6 Summer Party transAndy's FEESTPIANO is de pianobar-ervaring op uw eigen locatie. Een exclusieve one-man pianoshow van Andy Dellenoy, met live-muziek, zang en entertainment van de bovenste plank. Super gezellig en het ziet er ook nog eens gaaf uit.

Het repertoire omvat de laatste top40 hits en de beste meezingers van nu, tot de bekende sing-a-longs van toen. Van Nederlandstalig tot de altijd heerlijke disco muziek. Het maakt niet uit, ... als er maar meegezongen, gedanst en gefeest wordt! Vandaar de slogan: "Sing - Dance - Party"

De piano is UNIEK omdat de mini-grand piano eenvoudig aan te passen is aan uw event / bedrijfsnaam / thema! Daardoor is deze pianoshow geschikt voor vele evenementen.

omb yAndy behoort tot één van de beste one-man-bands in Nederland. Als one-man-band weet Andy met live zang & muziek en top entertainment de hele tent op z’n kop te zetten. Maar hij is ook uitstekend op zijn plaats op de locaties waar stijl en bescheidenheid verwacht wordt.

Door zijn gevoel voor entertainment, het virtuoze spel, de zangkwaliteit en de leuke kleine acts is deze one-man-band ongekend en verrassend! Staand, dansend en zingend tovert hij de muziek uit zijn keyboard.

Zanger AndyAls professionele zanger/entertainer is Andy vaak te zien op vele soorten evenementen. Als Andy komt wordt het feest! Op de bar springen en gàààààn!! Met Andy verrast u uw publiek. Een half uur lang een onvergetelijke set muziek. Zijn perfecte performance staan garant voor een hoog waarderingscijfer van uw publiek.

Door het uitgebreide en diverse repertoire is hij voor zeer veel evenementen inzetbaar. U komt Andy dan niet alleen tegen in (feest-)cafe's maar ook bij huwelijksinzegeningen in de kerk of gemeentehuis. Door zijn zangstem, zijn enthousiaste verschijning en de onuitputtelijke energie op het podium weet hij het publiek tot zich te binden.

Wild Pianos 250pxAndy Dellenoy is ook onderdeel van de spectaculaire pianoshow "De Wild Pianos" zoals velen dat kennen uit Scheveningen. Neem twee witte pianovleugels, zet daar twee showbeesten achter die beide geweldig kunnen zingen en entertainen, en die dan ook nog eens de piano's als echte virtuozen bespelen, dan heb je "Wild Pianos". Een geweldige pianoshow met de beste muziek en heerlijk entertainment. Het publiek mag zelf hun verzoekjes indienen.

Bijzonder geschikt voor feesttenten, pleinfeesten en de wat grotere evenementen.

Andy weddingsingerU staat voor het altaar, hèt moment van uw leven!!

Op het moment dat u beide het ja-woord heeft gegeven, en u de eerste kus als getrouwd paar aan elkaar geeft, ... komt Andy al zingend binnenlopen met een prachtig nummer, zoals alleen Andy dat zingen kan. Deze momenten behoren echt tot de categorie "tranentrekker". Als dàt geen mooie herinnering wordt!!