titelbalk home

cafe-entertainmentU heeft een (feest-) CAFE ? Dan is Andy's onemanband beslist de beste en voordelige keuze om uw gasten te entertainen. Feesten, Meezingen, Apres Ski... het sleutelwoord is "meezingen" en herkenbare muziek!!!

Al snel krijgt Andy iedereen op de vloer! Zelfs de verlegen mensen staan binnen enkele minuten met hun handen in de lucht hard mee te zingen. Indien u een gast-zanger zoekt, is hij ook te boeken met een 30 minuten durende tape-act met de beste feestmuziek. We gaan feesten!! Hoe dan ook.

zanger-cafeAls caféhouder wenst u 2 dingen: Een gezellig café met de beste muziek, en een lopende tap!
De muziek kan Andy voor u regelen. U kunt hem boeken voor een supergezellige 30 minuten zang-act, of avondvullend met zijn one-man-band.
Hoe dan ook, met Andy worden uw gasten getrakteerd op een hoop gezelligheid.

Als one-man-band zal het repertoire afwisselen, maar 1 ding blijft altijd:... meezingen en entertainment! De meeste muziek zal bestaan uit gezellige Nederlandstalige meezingmuziek. Maar de ervaring leert dat in een café ook nederpop en top40 zeer gewild zijn. Door de interactie met uw klanten zullen ze interesse blijven houden in de avond. Andy kijkt (en luistert) altijd naar uw publiek en past direct daar de muziek op aan. Wanneer het publiek een lied zingt, kan Andy daar zelfs gelijk op inspringen en meespelen. Hierdoor zal de belevingservaring van het publiek erg leuk zijn waardoor ze graag "nog effe blijven". En dàt is dan weer belangrijk voor uw tap!

Meestal lekkere vrije tijds kleding. Behoorlijk volume- niveau. Het kan zijn dat uw vloer nadien een behoorlijke poetsbuurt nodig heeft.

De nadruk in een café ligt voor Andy vooral op entertainen en feesten. Ter volledigheid; Andy is geen nederpop band, maar een all-round artiest! Er is een zeer uitgebreid feest repertoire en vele Nederlandstalige hits beschikbaar. Kijkt u ook eens in de repertoire lijst!

Veel van Andy's klanten zijn caféhouders. Waarom? Gewoon altijd bere-gezellig EN goede kwaliteit/prijs verhouding!