titelbalk home

bruiloftUw bruiloft, verjaardag of jubileum met de One-Man-Band?
Andy is zeer veel gevraagd op privefeesten. Wanneer u deze éénmansband kiest voor uw feest, dan weet u zeker dat u een avond vol entertainment, gezelligheid en kwaliteit krijgt voor een hele mooie prijs! Vergelijk de prijs maar eens met een goede DJ show. Dan zult u zien dat u voor hetzelfde geld een avond vol live-muziek heeft, met veel entertainment, professionele zang en de beste muziek.

Lees snel verder om te lezen hoe uw feestavond zou kunnen verlopen.

bruiloft-muziekEen privé-feest begint over het algemeen met een receptie, of met het ontvangen van alle gasten.
Het ligt voor de hand dat de muziek dan niet te luid mag zijn. De gasten hebben elkaar al een tijdje niet gezien dus willen ze elkaar gedag zeggen, en even bijkletsen. Andy's eenmansband blijft nog even lekker op de achtergrond.

Maar..., het moet een feest worden toch? Dus lekker de dans openen met de feestvarkens. En dan... zien waar het eindigt! Dansmuziek, feestmuziek, top 40, soul, rock en roll, meezingen. Alles is mogelijk!

cont2-bruiloft2Uw wensen worden vooraf al besproken met u zodat u niet voor verrassingen komt te staan. In de praktijk zal Andy rekening houden met uw wensen, maar ook zal hij heel goed in de gaten houden wat het publiek graag wil horen. Daardoor ontstaat er een grandioos feest waarbij iedereen het naar zijn zin heeft.

En de korte pauzes wordt er door Andy muziek gedraaid om het feest goed op gang te houden. Een pauze van de eenmansband betekend niet dat de vloer leegloopt.

Heel vaak zijn er sketches van de gasten. Geen probleem! Er is een microfoon beschikbaar. Het komt vaak voor dat Andy begeleidend meespeelt. Laat uw ceremoniemeester gerust contact met ons opnemen, want jullie als bruidspaar hoeven nog niet alles te weten toch?

(Opmerking: Andy heeft standaard GEEN cd-speler bij. Neem voor informatie of vragen betreffende uw sketches gewoon even contact op!)

Natuurlijk een afsluiting die over 50 jaar nog herinnerd moet worden!

Nog een leuke tip: Andy Dellenoy is ook inzetbaar als weddingsinger tijdens de ceremoniële diensten in het gemeentehuis of in de kerk! In stijl, en erg verrassend voor uw gasten. (Of, zoals ook al is gebeurd, zeer verrassend voor het bruidspaar als ze er niets van af weten.)