titelbalk home

Zanger AndyAls professionele zanger/entertainer is Andy vaak te zien op vele soorten evenementen. Als Andy komt wordt het feest! Op de bar springen en gàààààn!! Met Andy verrast u uw publiek. Een half uur lang een onvergetelijke set muziek. Zijn perfecte performance staan garant voor een hoog waarderingscijfer van uw publiek.

Door het uitgebreide en diverse repertoire is hij voor zeer veel evenementen inzetbaar. U komt Andy dan niet alleen tegen in (feest-)cafe's maar ook bij huwelijksinzegeningen in de kerk of gemeentehuis. Door zijn zangstem, zijn enthousiaste verschijning en de onuitputtelijke energie op het podium weet hij het publiek tot zich te binden.

Zanger / Entertainer

filmstrip andy dellenoyAndy verbaast velen met de kwaliteit van zijn stem. Het donkere geluid van bijvoorbeeld Froger, het Nederlandse lied in de stijl van Bauer, een echte Country stem of Joe Cocker. Eigenlijk verbaast Andy het publiek keer op keer.

Zijn optreden spettert van enthousiasme en spontaniteit. Ongetwijfeld één van Andy's beste kwaliteiten is zijn gevoel voor het publiek. De mensen op de juiste manier bespelen. De juiste muziek kiezen. Iedereen laten meezingen, entertainen. Gewoon een lekker feessie bouwen. Maar, ... moet het ingetogen? Ook geen probleem. Andy past zich aan uw situatie aan.

Repertoire

Zoals u inmiddels al kunt verwachten van Andy heeft hij een zeer breed repertoire. Daardoor biedt Andy vele mogelijkheden.

Nederlandstalig en-of Apres/Ski feestmuziek
Meestal wordt er gevraagd naar Nederlandstalig en/of Feestrepertoire. Muziek waarbij iedereen luidkeels kan meezingen en meedansen.

Top40 / Seventies
De lekkerste top40 muziek, of de beste disconummers om de vloer vol te krijgen. Het is allemaal mogelijk.

Stijlvol
Andy kan ook ingezet worden als een stijlvolle zanger, waarbij zijn zangstem bijzonder goed tot zijn recht komt. Denk hierbij aan liedjes van Sinatra, Michael Buble, en vele prachtige klassiekers.

Country
Als countryzanger heeft Andy al vele optredens verzorgt. De juiste 'country-snik' in de stem, zijn gevoel voor entertainment, de mooiste countryliedjes.

Thema
Heeft u echter een thema gericht evenement? Vraag ons dan naar de mogelijkheden voor uw thema.

 

Boekings gegevens

Standaard boekt u zanger Andy voor een zangset van 30 minuten. Dit kan uitgebreid worden per 30 minuten extra tot zelfs een avondvullend programma.