titelbalk home

A6 Summer Party transAndy's FEESTPIANO is de pianobar-ervaring op uw eigen locatie. Een exclusieve one-man pianoshow van Andy Dellenoy, met live-muziek, zang en entertainment van de bovenste plank. Super gezellig en het ziet er ook nog eens gaaf uit.

Het repertoire omvat de laatste top40 hits en de beste meezingers van nu, tot de bekende sing-a-longs van toen. Van Nederlandstalig tot de altijd heerlijke disco muziek. Het maakt niet uit, ... als er maar meegezongen, gedanst en gefeest wordt! Vandaar de slogan: "Sing - Dance - Party"

De piano is UNIEK omdat de mini-grand piano eenvoudig aan te passen is aan uw event / bedrijfsnaam / thema! Daardoor is deze pianoshow geschikt voor vele evenementen.

De FEESTPIANO komt pas ècht tot z'n recht als er een spetterend feest verwacht wordt! Maar Andy Dellenoy kan met het grootste gemak ook uw receptie of restaurant muzikaal opluisteren met heerlijk in het gehoor liggende easy-listening muziek. Van feestcafe tot black-tie party, Andy voelt zich overal thuis.

Andy is een echt showbeest, die de hele tent op z’n kop weet te zetten. Op locaties waar stijl en bescheidenheid verwacht wordt, weet Andy het publiek op op zijn eigen professionele wijze te 'bespelen' met een passende houding en uiteraard passende muziek.

Wenst u een ècht knalfeest, dan heeft u met de FeestPiano een Sing-Dance-Party pianoshow zoals u dat kent van de gezellige pianobar. Perfect voor uw bruiloft, verjaardag of café/bar. Maar de pianoshow is door de bijzondere veelzijdigheid ook inzetbaar voor de muzikale opluistering van recepties, diner dansants of bedrijfsevenementen.

Repertoire

Nederlandstalig - Top40 - Apres Ski - 70's Disco - Soul - Rock&Roll
Easy Listening - Latin & Caribbean - Country - Feest - en meer...

Nagenoeg alle muziekstijlen zijn mogelijk. Van Nederlandstalige muziek tot de beste top40, van Apres-ski tot de aanstekelijke seventies discomuziek. Soul, rock&roll, stijldansmuziek, caribbean en salsa, country, ... noem maar op, het kan allemaal.

Het repertoire is enorm groot waardoor op bijna elk evenement de juiste muziek gespeeld kan worden.  Rustige en stijlvolle easy-listening muziek tijdens een receptie of een diner-dansânt, of een uitbundig meezingfeest in een overvol café.  Andy's FeestPiano is werkelijk van alle markten thuis.

Thema
Heeft u echter een thema gericht evenement? De FeestPiano kan als 'enige ter wereld' de zijkant van de piano aanpassen aan uw event!

Piano themas 750px

Boekings gegevens

Standaard boekt u de FeestPiano voor een avondvullend programma tot 4,5 uur. Dit kan eventueel uitgebreid worden.

Inclusief:
- een professionele geluidset tot 350 personen
- podiumverlichting
- muziek voor in de (enkele en korte) pauzes van Andy
- optioneel: Een zwart achtergrond decordoek met knipperende lichtjes.