titelbalk home

Andy weddingsingerU staat voor het altaar, hèt moment van uw leven!!

Op het moment dat u beide het ja-woord heeft gegeven, en u de eerste kus als getrouwd paar aan elkaar geeft, ... komt Andy al zingend binnenlopen met een prachtig nummer, zoals alleen Andy dat zingen kan. Deze momenten behoren echt tot de categorie "tranentrekker". Als dàt geen mooie herinnering wordt!!

Uw zanger tijdens de ceremoniële plechtigheid van uw huwelijk in de kerk of het gemeentehuis. U kunt Andy als 'tranentrekker' boeken voor deze once-in-a-lifetime momenten. Denkt u bijvoorbeeld aan "This is the Moment" van Rene Froger, maar natuurlijk is uw muziekkeuze bespreekbaar. Andy bekijkt samen met u of het door u gevraagde muziekstuk door Andy gezongen kan worden.We maken er een mooi en plechtig geheel van, met dat "ene speciale eigen tintje"; het optreden van Andy. Elke bruiloft is uniek en speciaal. Andy werkt er graag aan mee om uw speciale dag nog wat specialer te maken.

Dit zijn enkele voorbeelden van liedjes die Andy in het verleden heeft gezongen tijdens een ceremonie:
Marry me (Bruno Mars) - This is the moment (Rene Froger) - Everything (Michael Buble) - Alles is liefde (Bløf) - Dit is de dag (Wesley Klein)
Maar heeft u eigen voorkeuren of wensen? Laat het ons weten! Het repertoire is te groot om hier allemaal te plaatsen.

Bijvoorbeeld dit lied, wat ik speciaal voor het bruidspaar ingestudeerd heb: Aangezien er geen orkestband te verkrijgen is, heb ik deze zelf maar gemaakt :-)

Aansluitend op dit onderwerp heb ik een leuk verhaal wat Andy heeft beleeft als weddingsinger. Dit was toch wel een speciaal moment! Nu is elke bruiloft bijzonder, maar dit was toch wel een leuk verhaal apart.

Een verhaal

bruiloftzangerDe vader van de bruid had Andy tijdens een ander optreden eens gevraagd, om het nummer "this is the moment" te zingen. Want, zo zei hij, ik zoek een goede zanger die tijdens de trouwplechtigheid van mijn dochter, dit nummer zingt. Hij had al veel zangers gehoord, maar tot nu toe niet 1 gevonden die hij daarvoor wilde inhuren. Totdat hij Andy hoorde! Hij was meteen overtuigd, en de boeking volgde dan ook snel. :)

De plechtigheid vond plaats in de Kuip in Rotterdam. Na het voltrekken van de huwelijks-ceremonie mocht het verse bruidspaar elkaar de eerste kus als man en vrouw geven, Waarop Andy binnenloopt en het nummer "this is the moment" zingt. Nu had het bruidspaar zelf een CD'tje meegenomen met datzelfde nummer. Maar waren compleet overdonderd. De muziek is anders?! Een live-zanger?! Nu komt er eigenlijk het leuke gedeelte van het verhaal:

HansSabina1In de tijd dat Andy nog bij orkest "de Toendra's" zong, waren Hans en Sabina regelmatig aanwezig tijdens die optredens. Sabina had destijds de wens uitgesproken dat ze wilde dat Andy op haar bruiloft zou komen zingen. Maar helaas, Andy stopte bij de Toendra's, en Sabina wist niets van de solo-carriere van Andy!
Haar vader had Andy geboekt, puur omdat hij hem een goede zanger vond. Niet wetend dat Sabina altijd al de wens had, om Andy te laten zingen op haar bruiloft. Wat een toeval dat Andy uitgenodigd werd voor dit feest!

Het was dus een dubbele verrassing!!! En ook voor Andy, want die stond ineens in een zaal met bekende gezichten, wat hij geheel niet verwacht had. Al met al was dit een prachtige middag.En ...
ach, ... het was gewoon fantastisch. Dit zijn speciale momenten. Voor het bruidspaar, maar zeker ook voor Andy.

Ik wens jullie vanaf deze plaats nog heel veel geluk.

Reactie uit het gastenboek:
HansSabina3Hallo Andy Je weet nu vast niet wie ik ben maar als ik zeg "De Pin,jij met je vlechtje,garderobbe,de kuip,xx-xx-200x,trouwerij en die mooie bruid !!! En die fantastische verassing,jouw optreden.Dan weet je nu vast wel wie ik ben. Ik wil je nog even vertellen dat ik het heel gaaf vond dat juist jij op mijn bruiloft kwam zingen.Jaren geleden heb ik tegen Hans (mijn man) gezegd dat jij op onze bruiloft moest komen zingen.Maar doordat de Toendra's uit elkaar gingen wist ik niet van jouw solo carriere af.Helaas anders had ik je er graag heel de avond bij willen hebben.Door "toeval" heeft mijn vader jou op een feestje in Numansdorp gezien en vond jou de aangewezen persoon voor zijn verassing.Dankzij deze verassing zong jij dan toch nog op onze bruiloft.Mijn droomwens ging in vervulling,je moest eens weten wat er door me heen ging op het moment dat jij binnenstapte en begon te zingen.Ik zat op het liedje te wachten maar dan op een cd en daar stond jij dan.Ik vond het echt fantastisch. Ik ben benieuwd of jouw foto's gelukt zijn (de mijne wel) ik heb ze nog niet op je site gezien want als ze mooi zijn dan wil ik ze graag bijbestellen.Mocht je geintreseerd zijn in mijn foto's dan horen we dat wel van je.Via deze weg wil ik je nogmaals bedanken voor dit onvergetelijke moment laat je iets van je horen? Groetjes Sabina.
sabina