titelbalk home

CD Hoes Get Rhythm front WEB250Get Rhythm - Door: Andy Dellenoy.
Dit lied is gecomponeerd en geschreven door Johnny Cash.

Deze versie is geproduceerd door: Dellenoy Music.

YouTube 130px trans   spotify logo

 

Web-250-CD Hoes-Proosten frontProosten op de Koning van de Dellenoy Brothers

Koningslied 2013 - De carnavals single van duo de Dellenoy Brothers over het aftreden van Koningin Beatrix en onze nieuwe Koning Willem Alexander. Uitgebracht 24 uur na de toespraak over het aftreden van onze Koningin. Sneller kon echt niet!

 YouTube 130px transBuy 130px trans

CD-Hoes-Vakantiegevoel web250Vakantiegevoel van de Dellenoy Brothers

Wij hebben een leuke single uitgebracht die heerlijk aansluit op je komende vakantie.

YouTube 130px transBuy 130px trans

CD-Hoes-Rapapa-Dans-webwinkelDe Rapapa Dans van de Dellenoy Brothers

Een gezellig feestlied op de melodie van de hit "Rap Das Armas". Super voor de carnaval, maar zeker ook voor in de zomerse maanden. Dans en zing lekker mee op dit super aanstekelijk nummer dat origineel uit Brazilië komt.

YouTube 130px transBuy 130px trans

cd-album-dreamsCD-Album Dreams van Andy Dellenoy

De CD-album "Dreams" welke Andy heeft uitgebracht met engelstalige 'Jack Jersey' stijl muziek. Het album is in 2003 op CD uitgebracht onder het label van 'Alberti Entertainment'.

U kunt nu het album ook in het MP3 formaat kopen (€6,99), EN, de liedjes zijn nu ook afzonderlijk te koop (€ 0,99)! De kwaliteit van de MP3 is zelfs beter dan de CD omdat de liedjes digitaal nabewerkt zijn in onze studio. De CD is ook nog te bestellen voor €10 inclusief verzendkosten in NL. Stuur dan een emailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Buy 130px trans

CD-Hoes front Vogeltje-op-het-dak(150)Vogeltje op het dak van Andy Dellenoy

In 2010 heeft Andy Dellenoy het nummer “Vogeltje op het dak” gemaakt. De tekst van het refrein zal bekend in de oren klinken bij de senioren want het was in hun kindertijd een bekend versje. Voor de zangers/-essen, keelschrapers, mee lallers, en feestbeesten is er ook een KARAOKE versie beschikbaar.
Deze mag gebruikt worden voor publieke doeleinden (optredens). De orkestband mag zonder onze toestemming niet gebruikt worden voor het opnemen en/of verveelvoudigen van eigen producties (zelf liedjes opnemen).

YouTube 130px transBuy 130px trans