titelbalk home

Een mooi lied om te zingen tijdens een weddingceremonie. Het lied "Dit is de dag" van Wesley Klein. Mooiii ! Aangezien er geen orkestband te verkrijgen is, heb ik deze zelf maar gemaakt :-)

Een bewerking van "A cowboy never cries" van Long Tall Ernie & The Shakers. De orkestband en opnames komen uit mijn eigen Dellenoy Music studio.

Wie denk jij wel wie ik ben - Origineel van Henk Damen / DJ Nelis
Een superfeestelijk Nederlandstalig lied. Meezingen en meedansen gaat vanzelf :-)
Dit kan met een orkestband tijdens zanger optredens, maar ook live gespeeld met de FeestPiano.nl of one-man-band.

Zo heerlijk, zo relaxed. Een nummer van Elvis Presley: "For the good times".
Live gespeeld. Ik heb alleen de 2e stem apart erbij ingezongen.

Cry for me - Origineel van de Jersey Boys
De orkestband is door Andy zelf gemaakt in zijn studio, evenals het koorwerk. En uiteraard is de zang ... Andy :-)

Call me Andy - Live gespeeld en gezongen - Origineel van Ry Cooder, the Willie Brown Blues, maar oooh zo lekker om zelf wat op te jammen en verzinnen ...

Ingezongen op 17-1-2015
Origineel: OMI - Cheerleader (Felix Jaehn Video Edit)
De hit van februari 2015, zowel in de Nederlandse, als in de Caribische delen een veel gedraaid nummer.

Ingezongen: 17-1-2015
Origineel van: Henk Dissel

Een superleuk Nederlandstalig feestnummer waarmee de hele tent op zijn kop staat.

Een selectie van Willie Nelson liedjes, gezongen door Andy Dellenoy.
Crazy - On the road again - Angel flying too close to the ground - A song for you - Seven spanish angels - Luckenbach Texas

Mr. Bojangles, een lied  gezongen door vele artiesten, en nu ook door Andy ;-)

Een paar gospel-liedjes. Deze worden tijdens optredens haast nooit gezongen, maar zijn wel mooi om naar te luisteren... vind ik dan...

Kort filmpje door publiek gefilmd. Viva Las Vegas door Andy gezongen, tijdens het optreden met onze Wild Pianos pianoshow. Muziek is live gespeeld door Andy en zijn broer Berry Dellenoy op de piano's.

tv-parkzichtEen filmpje gemaakt met een eenvoudige camera. De kwaliteit laat wel te wensen over, maar het gaat om het idee. Maar dan toch nog even voor alle duidelijkheid: De geluidskwaliteit is dermate slecht, dat het niet te vergelijken is met het zaalgeluid. De camera pakt het geluid waar de camera naar 'kijkt', dus niet het volledige geluid.

Toch vinden we het leuk om u het filmpje te tonen, want het geeft in ieder geval een leuke impressie van de mogelijkheden. In zaal Parkzicht gaat het echt om entertainen, dansen en feesten. Ten overvloede zeggen wij nogmaals dat dit een van de mogelijkheden is van de Dellenoy's. Ook voor recepties e.d. hebben wij een perfect programma.Wij passen ons repertoire aan ons publiek aan. De ene avond spelen veel foxtrotjes, maar op een andere avond weer voornamelijk top100, het is maar net wat voor een soort publiek er aanwezig is.

tv-moederoversteEen opname van het optreden van Andy en Berry in café Moeder Overste in Roosendaal. Een supergezellige avond tijdens de kermis met veel dansen en meezingen :) Met dank aan Cafe Moeder Overste die dit voor ons mogelijk gemaakt hebben!

tv-lepelstraat010611Wij hebben van iemand uit het publiek een filmpje op youtube mogen ontvangen. Heel erg leuk in elkaar gezet! Het geluid laat wat te wensen over omdat de videocamera het live-geluid in de zaal heeft opgenomen. Maar... toppie!! Onze dank gaat uit naar DJ Con uit Lepelstraat.

tv-Andy-have-I-toldIk ben ook eens even bezig geweest met het maken van een filmpje voor youtube. Pfff, best nog wel een hoop werk. Maar, wel leuk om te doen. Ik heb een nummer van Elvis ingezongen: "Have I told you lately". Gewoon een lekker nummer om te zingen. Laat even weten wat je ervan vindt. Ik ben benieuwd. .... mijn eerste, allereigenste videoproductie ....

tv-andy-music-of-the-nightAndy Dellenoy zingt "Music of the night" uit de musical "Phantom of the opera". Dit wordt eigenlijk nooit gezongen tijdens optredens.


tv-lepelstraat260811Van onze fanclub mochten wij dit filmpje ontvangen, en vonden het zeker leuk om het op onze website te plaatsen. Het is gemaakt tijdens een optreden in zaal Leonita's in Lepelstraat (aug. 2011). Onze dank gaat uit naar DJ Con, want hij heeft dit filmpje weer superleuk in elkaar gezet. En zeker als je bedenkt dat het met een telefoon toestel is gefilmd. Toppie jongens!! Thumbs up voor de fanclub :)