titelbalk home

omb yAndy behoort tot één van de beste one-man-bands in Nederland. Als one-man-band weet Andy met live zang & muziek en top entertainment de hele tent op z’n kop te zetten. Maar hij is ook uitstekend op zijn plaats op de locaties waar stijl en bescheidenheid verwacht wordt.

Door zijn gevoel voor entertainment, het virtuoze spel, de zangkwaliteit en de leuke kleine acts is deze one-man-band ongekend en verrassend! Staand, dansend en zingend tovert hij de muziek uit zijn keyboard.

OMB Andy transHij is een echte virtuoos op zijn toetsen. Je kunt hem tegenkomen in een chique restaurant, maar ook in de feestcafé's. Vaak staat het publiek om hem heen om te zien of het allemaal echt is. En ja, ... het is echt! Geen computers, geen midifiles, maar alles echt live gespeeld en gezongen. Zeer geschikt voor avondvullende programma's.

Meezingen, entertainen, uitstekende repertoirekeuze, en vooral; Een goede zanger en virtuoze toetsenist! En tijdens het optreden weet Andy Dellenoy telkens weer het publiek te verrassen door kleine acts of leuke attributen. Zo behoudt hij de aandacht van het publiek.

Repertoire

Nederlandstalig - Top40 - Apres Ski - 70's Disco - Soul - Rock&Roll
Easy Listening - Latin & Caribbean - Country - Feest - en meer...

Nagenoeg alle muziekstijlen zijn mogelijk. Van Nederlandstalige muziek tot de beste top40, van Apres-ski tot de aanstekelijke seventies discomuziek. Soul, rock&roll, stijldansmuziek, caribbean en salsa, country, ... noem maar op, het kan allemaal.

Avondvullend all-round muziek, of liever avondvullend country?  Of wilt u ècht feesten en gaan we lekker après-skieën en meezingen?  Smartlappen & Nederlandstalig, Top40, seventies, rock, rock&roll, of alleen maar relaxte achtergrond muziek in de stijl van Michael Buble?

Het repertoire is enorm groot waardoor op bijna elk evenement de juiste muziek gespeeld kan worden.  Rustige en stijlvolle easy-listening muziek tijdens een receptie of een diner-dansânt, of een uitbundig meezingfeest in een overvol café.  Andy's onemanband is werkelijk van alle markten thuis.

Thema
Heeft u echter een thema gericht evenement? Vraag ons dan naar de mogelijkheden voor uw thema.

Boekings gegevens

Standaard boekt u de Andy Dellenoy One-Man-Band voor een avondvullend programma van 4,5 uur. Dit kan eventueel uitgebreid worden.

Inclusief:
- een professionele geluidset tot 350 personen
- podiumverlichting
- muziek voor in de (enkele en korte) pauzes van Andy
- optioneel: Een zwart achtergrond decordoek met knipperende lichtjes.