titelbalk home

muziek-b2bEen productpresentatie, een borreluurtje met uw potentiële klanten, een gezellig bedrijfsfeest. Andy heeft passende muziek en aangename volumeniveaus voor uw event. Of het nu om een stijlvolle muzikale opluistering gaat of om een knallend personeelsfeest. Met Andy heeft u muzikaal gezien al een goede troef in handen.

 

U heeft een B2B evenement, receptie, opening of een (product-) presentatie

Dit is natuurlijk formeel.  De muziekkeuze wordt hier op aangepast met wat algemene- of achtergrond muziek. Makkelijk in het gehoor liggend, en indien nodig, dansbaar. Maar vooral, niet te aanwezig. Waarschijnlijk wilt u uw evenement opluisteren met entertainment, maar niet zodanig dat alle aandacht naar de artiest gaat. Kies dan voor dit eenmans-orkest. Volumes worden op uw wens gezet!  En de stijl van optreden is 'formeel'.  Echter, wilt u op het eind toch nog even een 'echt' feest?  Geen probleem!  Alles kan met deze one-man-band.

U heeft een personeels avond

U wilt het beste voor uw collega's.  Daarom wordt er een leuke avond georganiseerd door uw PV. 
Heeft u een etentje of buffet, dan wordt er wederom achtergrond muziek gespeeld.
Wordt het een diner-dansânt?  Dan komen er de foxtrotjes, cha cha's, tango's, enzovoort.
U wilt een leuke feestavond?  No problem!  Party-time... mits iedereen met een goed humeur komt. ;)

Het mag duidelijk zijn dat alles te regelen valt. Uw muzikale wensen... Andy's muzikale oplossingen!
Graag wil ik u ook wijzen op de mogelijkheid van Andy in het duo "De Dellenoy Brothers", of de stijlvolle en hippe "Wild Pianos".  Dat is kwaliteit in het kwadraat in alle opzichten.