titelbalk home

cafe-entertainmentU heeft een (feest-) CAFE ? Dan is Andy's onemanband beslist de beste en voordelige keuze om uw gasten te entertainen. Feesten, Meezingen, Apres Ski... het sleutelwoord is "meezingen" en herkenbare muziek!!!

Al snel krijgt Andy iedereen op de vloer! Zelfs de verlegen mensen staan binnen enkele minuten met hun handen in de lucht hard mee te zingen. Indien u een gast-zanger zoekt, is hij ook te boeken met een 30 minuten durende tape-act met de beste feestmuziek. We gaan feesten!! Hoe dan ook.

bruiloftUw bruiloft, verjaardag of jubileum met de One-Man-Band?
Andy is zeer veel gevraagd op privefeesten. Wanneer u deze éénmansband kiest voor uw feest, dan weet u zeker dat u een avond vol entertainment, gezelligheid en kwaliteit krijgt voor een hele mooie prijs! Vergelijk de prijs maar eens met een goede DJ show. Dan zult u zien dat u voor hetzelfde geld een avond vol live-muziek heeft, met veel entertainment, professionele zang en de beste muziek.

Lees snel verder om te lezen hoe uw feestavond zou kunnen verlopen.

muziek-op-campingEntertainment nodig voor een camping? Dan is de Andy Dellenoy eenmans-orkest beslist de beste en voordelige keuze om uw gasten te entertainen. Feesten, Meezingen, lekker dansen, ... het sleutelwoord is "meezingen" en herkenbare muziek!!! Maar dan wel live gespeeld en gezongen met professionele kwaliteiten.

Cont-Andy-countryzangerAndy is zeer begaan met de countrymuziek. U zult geen spijt krijgen als u deze one-man-band kiest voor uw country thema-avond. En heeft u een Amerikaans thema? Dan kan Andy passende acts brengen die daar uitstekend bij passen. Mr. L Vis, Mr. Kauwboy en Andy Lee Lewis like rock&roll.

restaurant-entertainmentDe Andy Dellenoy one-man-band is uitermate geschikt om uw restaurant, buffet of lounge gelegenheid te voorzien van live-muziek. Hij weet heerlijke luistermuziek te brengen op aangename volumes. Door zijn uitgebreide repertoire ook bijzonder geschikt voor diner-dansants!

muziek-b2bEen productpresentatie, een borreluurtje met uw potentiële klanten, een gezellig bedrijfsfeest. Andy heeft passende muziek en aangename volumeniveaus voor uw event. Of het nu om een stijlvolle muzikale opluistering gaat of om een knallend personeelsfeest. Met Andy heeft u muzikaal gezien al een goede troef in handen.

dansavondAndy Dellenoy was vroeger leadzanger van het in Brabant erg bekende dansorkest "De Toendra's". Ook als one-man-band heeft hij al vele, vele dansmiddagen verzorgd. Die ervaring van 25 jaar zult u zeker merken wanneer u deze eenmansband uitnodigd voor uw dans evenement. Gewoon lekker dansen op ouderwets gezellige muziek. Veelal Nederlandstalig, maar natuurlijk ook heel veel andere bekende en dansbare muziek.

zangerAls professionele zanger is Andy vaak te zien op diverse festivals. U kunt hem boeken als feestzanger, maar ook voor een stijlvol optreden. Een half uur lang een onvergetelijke set muziek. Zijn goede zangstem en zijn perfecte performance staan garant voor een hoog waarderingscijfer van uw publiek.