titelbalk home

A6 Summer Party transDe FEESTPIANO van Andy Dellenoy komt naar uw feest of evenement. Een exclusieve one-man pianoshow met muziek en entertainment van de bovenste plank. En de piano is visueel aanpasbaar zodat deze inzetbaar is op vele thema's, evenementen en business-events.

De show is zeer geschikt voor de muzikale opluistering van recepties, diner dansants of bedrijfsevenementen. Maar de FEESTPIANO komt pas ècht tot z'n recht als er een spetterend feest verwacht wordt!

Sing - Dance - Party

Met de laatste top40 hits en de beste meezingers van nu, tot de beste sing-a-longs van toen. Van Nederlandstalig tot de altijd heerlijke disco muziek. Het maakt niet uit, ... als er maar gefeest, gedanst en meegezongen wordt!

De FEESTPIANO is de pianoman op uw locatie. En heeft u verzoekjes? Er worden verzoekkaartjes uitgedeeld zodat uw gasten hun verzoekje eenvoudig kunnen aanvragen.

UNIEK - Dit heeft geen enkele pianoshow!

[... tromgeroffel...] Dit is UNIEK!!! Dit heeft geen enkele pianoshow in Nederland (en nergens ter wereld zover ik weet) !!!

De ZIJKANT van de piano KAN heel eenvoudig VERANDERD WORDEN !!

Pianio compilatie 600px

De piano is standaard mooi wit, voorzien van gekleurde lichten, maar, ... de zijkant van de piano kan heel eenvoudig veranderd worden!!
Zo kan er voor elk thema of event, een passende zijkant geplaatst worden zoals bijvoorbeeld:

  • Een exclusieve bruiloft/wedding
  • Een Hollands/Oranje feest
  • Beach Summer Party
  • Een Cafe/Pianobar piano
  • Een rode crazy-pianos look
  • De KerstPiano (www.kerstpiano.nl)
  • UW event??
    Het is zelfs mogelijk om bijvoorbeeld voor bedrijfsevenementen of speciale evenementen een eigen afbeelding/logo op de zijkant van de piano te laten plaatsen! Hoe gaaf is dat?

 


Uw logo of afbeelding op de zijkant?

Dat maakt deze pianoshow zo uniek. Heeft u een specifiek evenement? Heeft u een productpresentatie? Wenst u uw logo op de piano?

Wij kunnen de afbeelding op de zijkant van de piano eenvoudig vervangen in elk gewenste afbeelding. Boekt u de feestpiano in uw horeca zaak? Dan kan uw logo en bedrijfsnaam op de zijkant staan. Heeft u een product presentatie? Dan kan de merknaam of productnaam getoond worden. Heeft u een speciaal evenement, dan kan de naam en logo van het evenement geplaatst worden. Een bruiloft? Hoe leuk is het om de namen van het bruidspaar op de piano te tonen?

Zo is deze pianoshow werkelijk uniek te noemen en inzetbaar op een ontelbaar aantal evenementen.

Wij maken de zijkant naar uw wensen. Er zit wel een meerprijs voor de productiekosten (€125,00 excl BTW) aan vast, maar dan heeft u een ècht unieke pianoshow!

 

Optreden tijdens de Volksronde Roosendaal

FeestPiano 300716 2 350FeestPiano 300716 350