titelbalk home

Cont-Andy-countryzangerAndy is zeer begaan met de countrymuziek. U zult geen spijt krijgen als u deze one-man-band kiest voor uw country thema-avond. En heeft u een Amerikaans thema? Dan kan Andy passende acts brengen die daar uitstekend bij passen. Mr. L Vis, Mr. Kauwboy en Andy Lee Lewis like rock&roll.

 

Amerikaans themafeest

mrlvis2Andy Dellenoy one-man-band biedt uitgebreide mogelijkheden en repertoire om uw Amerikaans themafeest invulling te geven. Zo kan hij uw gasten trakteren met diverse acts:
- Een optreden van Mr. L. Vis, met bekende Elvis songs, gebracht door een ludieke Elvis.
- Een optreden van Mr. Kauw Boy, met bekende countrysongs. En het is zelfs mogelijk dat hij uw gasten uitnodigt om een heuse line-dance te leren.

De muziekkeuze zal zich voornamelijk richten op de Amerikaanse cultuur. Rock en Roll met diverse nummers van Jerry Lee Lewis, natuurlijk live gespeeld en even energiek als Jerry himself. En uiteraard ook vele country nummers, maar ook soul, blues en seventies. Op een themafeest zal de muziekkeuze herkenbaar zijn voor het grote publiek. Dus, ... bekende liedjes.

 

 

U wilt country muziek?   Avondvullend of als gastoptreden.

Dan komen de gitaren, hoeden, laarzen, e.d. tevoorschijn. Andy heeft een heerlijke countrystem. De goede uitspraak, de juiste 'snik'. De muziekkeuze zal voornamelijk country zijn op deze avond, maar een uitstapje naar wat Rock en Roll of zoiets maakt het geheel extra gezellig. Er is genoeg country repertoire aanwezig om een avondvullend optreden te kunnen verzorgen!

Waarom de Andy Dellenoy voor uw country optreden?

Hij brengt naast de lekkere countrymuziek ook entertainment!!!  Publiek laten meezingen, opzwepen, zelf meedansen met line-dansen, enz. enz.  Zoals bijna standaard bij de Dellenoy producten, niet alleen maar mooi zingen en muziek maken, maar ook de mensen vermaken.  Met bekende, en onbekende, countrymuziek.

Voor de line-dancers
country1Andy maakt gebruik van heel veel nummers, waar altijd op gedanst kan worden.  Echter, gezien de huidige ontwikkeling van het country dansen op 'moderne' muziek, wordt er gekozen voor de countrymuziek en niet specifiek het line-dancing muziek.  Andy kan niet perse dat ene countryliedje spelen waar de linedancers een heel specifiek dansje op kunnen dansen. Mede omdat het live gespeeld wordt, bestaat de kans de de dansers niet exact uitkomen met hun choreografie op het originele lied van de CD. Met uitzondering van bijvoorbeeld de Mambo no.5 omdat deze ook in het all-round repertoire is opgenomen.

Er is ook een country thema set!

Inclusief kleding, hoed, gitaar enz. Een set van 30 minuten country muziek via muziekbanden.  Ideaal voor de pauze opvulling van een bijvoorbeeld een band.  Of, u verrast uw gasten met een leuke country set.  Vraag naar de mogelijkheden!

  • Een leuk weetje:  Andy heeft het TV programma 'Geknipt voor het vak' gewonnen met 2 nummers van Garth Brooks.  Zie ook het verslag in het fotoboek.
  • Nog een weetje:  Andy heeft ook de Roosendaalse country talentenjacht gewonnen in 1993 met een eigen nummer, A dreamers world.
  • En wist u dat op Andy's CD-album "Dreams" prachtige countrynummers zijn opgenomen?

Laten we eens enkele schriftelijke reacties van publiek bekijken:

andystanding trnspDe feestavond van de WCHLD was zoals gewoon weer erg gezellig. Dit werd mede veroorzaakt door de uit Roosendaal afkomstige artiesten Dellenoy. Vele bekende artiesten leken het podium van het Parochiehuis in Klundert te betrekken: Garth Brooks, Kenny Rogers, John C. Fogerty, noem maar op. Ook was er regelmatig ruimte voor humor en het virtuoze synthesizerspel in combinatie met de, zo te zien aangeboren, humor van de Dellenoy's versterkten de gezelligheid.
Dat men het niet alleen hoefde te hebben van de melancholische Country and Westernmuziek, werd bewezen met de uitvoering van het "Grote Kabouterlied" van Kabouter Plop. Kortom, artiesten om niet gauw te vergeten!


Of bijvoorbeeld het volgende e-mail bericht, van de secretaris van West Corner Heartbreak Line-Dancers:

Graag wil ik jullie bedanken voor de bijzondere avond die je ons bezorgt hebt. Het verassend optreden is voor ieder van onze leden als heel bijzonder ervaren.