titelbalk home

one man bandAl meer dan 18 jaar treed Andy op als one-man-band en is uitgegroeid tot een zeer veel gevraagd artiest. Met behulp van zijn keyboard en zeer goede zangstem weet Andy het publiek te bespelen als geen ander! En dan niet met gebruik van midi-files of voorgeprogrammeerde computers, maar ècht live gespeeld!Andy weet op een virtuoze manier zijn keyboard te bespelen waardoor het lijkt alsof er meerdere personen op de bühne staan. Vele orkesten kunnen met meerdere personen niet brengen, wat Andy wèl kan!

Maar hoe werkt dat dan? Hoe kan het dat Andy een hele band kan vervangen terwijl hij maar alleen is?

RIDER Andy Dellenoy One-man-band / Zanger Andy Dellenoy

Wij werken met een 'rider'. Dat is een document waar onze 'eisen' in staan zodat wij er zeker van zijn dat een optreden volgens plan kan verlopen, zonder dat er nare verrassingen zijn voor de opdrachtgever of voor onze medewerkers. De rider bevat informatie over de technische aspecten van de Andy Dellenoy shows. Zo vindt u informatie over de stroomvoorziening, de benodigde podiumruimte, de bereikbaarheid van het podium, en ons gebruikte apparatuur. Bij het boeken van onze shows, bent u verplicht om de voorwaarden zoals vermeld in deze rider te accepteren.

Op al onze leveringen en diensten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Bij het plaatsen van een definitieve opdracht, gaat u ook akkoord met deze voorwaarden. Let u daarbij vooral op artikel 6 en 7, het annuleren of wijzigen van een boeking.

Er bestaat nogal wat onduidelijkheid over de schrijfwijze van onze naam. Daarom hebben wij deze pagina gemaakt zodat de zoekmachines ons op meerdere manieren kunnen vinden. De juiste spelling is: Andy Dellenoy, Duo Dellenoy Brothers.  "Dellenoy".