titelbalk home

Er bestaat nogal wat onduidelijkheid over de schrijfwijze van onze naam. Daarom hebben wij deze pagina gemaakt zodat de zoekmachines ons op meerdere manieren kunnen vinden. De juiste spelling is: Andy Dellenoy, Duo Dellenoy Brothers.  "Dellenoy".

De volgende spellingen zijn wij in het verleden al tegengekomen:

- Dellenoi
- Delenoi
- De lonely
- Delanoy
- Dellanoy
- Delanoi
- Dellenoi
- Dellany
- Delenoy
- dellenoij
- de lonly

't Is niet makkelijk, ik weet het, maar deze helpt weer een beetje.

Om het geheel even compleet te maken voor de zoekmachine:

1 mans orkest, zanger en entertainer Andy Dellenoy en Berry Dellenoy. Wij bieden muzikaal entertainment voor uw feest of evenement. Of het nu een knalfeest moet worden op uw bruiloft, een supergezellige party in uw cafe of een stijlvolle receptie op uw bedrijf. Met de Andy Dellenoy one-man-band of duo de Dellenoy Brothers zit u altijd goed!

Wij bieden u vele mogelijkheden. Als one-man-band of duo. Als losse entertainers/gastzangers of met een avondvullend programma.
En dan ook nog in diverse thema's. ... Teveel om op te noemen. Daarom hebben wij voor u alles uitgebreid op deze website geplaatst.

Een feestelijk duo voor vrijwel elk evenement of gelegenheid. Wij zouden het ook leuk vinden als je een berichtje plaatst in het gastenboek, en vergeet niet om in de agenda te kijken waar u ons kunt zien optreden.