titelbalk home
but frontpage 200px te boeken als omb
but frontpage 200px te boeken als zanger

Andy pointingZie ook mijn nieuwe uitgebreide website: <Andy Dellenoy>

Andy Dellenoy is een professionele zanger/muzikant die in 2014 zijn 25 jarig jubileum beleefde. Al sinds zijn 18e jaar treed Andy (&y) op als artiest. Voornamelijk als zanger/entertainer of als pianist/one-man-band. Met behulp van zijn piano/keyboard, zeer goede zangstem en een hoop enthousiasme weet Andy het publiek te bespelen als geen ander!

Piano ani 250Vanaf nu boekbaar! De Feestpiano - Een gezellige en exclusieve pianoshow met Andy Dellenoy. "De pianobar op uw eigen locatie."

Een knallende party, of stijlvol easy-listening

Andy is een echt showbeest, die als entertainer/zanger/toetsenist de hele tent op z’n kop weet te zetten. Maar ook uitstekend op zijn plaats is, op de locaties waar stijl en bescheidenheid verwacht wordt.

Met muziek naar ùw keuze.  Zijn repertoire, en dus zijn inzetbaarheid, is zeer groot. Smartlappen & Nederlandstalig, Top40, Latin, Rock, Blues, Seventies, of alleen maar relaxte achtergrond muziek?  All-round muziek, of wilt u ècht feesten en gaan we lekker après-skieën en meezingen? U ziet, &y kan alle kanten op...

Professionele kwaliteit, entertainment en live-muziek voor de prijs van een DJ. En heeft U eigen wensen, dan Andy biedt een muzikaal antwoord op een professionele wijze.

Professioneel met vele mogelijkheden

Andy is een full-time professional met vele mogelijkheden. Als losse entertainer/gastzanger of met een avondvullend programma. Een one-man-band, als duo, of met de spectaculaire pianoshow, themagerichte shows ... Teveel om op te noemen. Daarom hebben wij voor u alles uitgebreid op deze website geplaatst. Heel veel plezier en hopelijk snel tot ziens. En heeft u nog vragen of wensen, laat het maar weten, wij zullen ons best doen voor u.

Andy Dellenoy is ook te boeken met een dueling pianoshow (2 piano's / Pianisten). Dat is entertainment en kwaliteit in het kwadraat!

&y Tweets

U vindt &y ...

Café
Restaurant
Feesttent
Camping
Kermis / Braderie
Strandtent
Feestzaal
Op uw locatie...?

Waarom &y ?

25 jaar podiumervaring
Zeer breed repertoire
Een aktief podiumbeest
Of gepast bescheiden
Kwaliteit
100% Professioneel
Betaalbaar