titelbalk home

cafe-entertainmentU heeft een (feest-) CAFE ? Dan is Andy's onemanband beslist de beste en voordelige keuze om uw gasten te entertainen. Feesten, Meezingen, Apres Ski... het sleutelwoord is "meezingen" en herkenbare muziek!!!

Al snel krijgt Andy iedereen op de vloer! Zelfs de verlegen mensen staan binnen enkele minuten met hun handen in de lucht hard mee te zingen. Indien u een gast-zanger zoekt, is hij ook te boeken met een 30 minuten durende tape-act met de beste feestmuziek. We gaan feesten!! Hoe dan ook.

bruiloftUw bruiloft, verjaardag of jubileum met de One-Man-Band?
Andy is zeer veel gevraagd op privefeesten. Wanneer u deze éénmansband kiest voor uw feest, dan weet u zeker dat u een avond vol entertainment, gezelligheid en kwaliteit krijgt voor een hele mooie prijs! Vergelijk de prijs maar eens met een goede DJ show. Dan zult u zien dat u voor hetzelfde geld een avond vol live-muziek heeft, met veel entertainment, professionele zang en de beste muziek.

Lees snel verder om te lezen hoe uw feestavond zou kunnen verlopen.

muziek-op-campingEntertainment nodig voor een camping? Dan is de Andy Dellenoy eenmans-orkest beslist de beste en voordelige keuze om uw gasten te entertainen. Feesten, Meezingen, lekker dansen, ... het sleutelwoord is "meezingen" en herkenbare muziek!!! Maar dan wel live gespeeld en gezongen met professionele kwaliteiten.

Cont-Andy-countryzangerAndy is zeer begaan met de countrymuziek. U zult geen spijt krijgen als u deze one-man-band kiest voor uw country thema-avond. En heeft u een Amerikaans thema? Dan kan Andy passende acts brengen die daar uitstekend bij passen. Mr. L Vis, Mr. Kauwboy en Andy Lee Lewis like rock&roll.

restaurant-entertainmentDe Andy Dellenoy one-man-band is uitermate geschikt om uw restaurant, buffet of lounge gelegenheid te voorzien van live-muziek. Hij weet heerlijke luistermuziek te brengen op aangename volumes. Door zijn uitgebreide repertoire ook bijzonder geschikt voor diner-dansants!

muziek-b2bEen productpresentatie, een borreluurtje met uw potentiële klanten, een gezellig bedrijfsfeest. Andy heeft passende muziek en aangename volumeniveaus voor uw event. Of het nu om een stijlvolle muzikale opluistering gaat of om een knallend personeelsfeest. Met Andy heeft u muzikaal gezien al een goede troef in handen.

dansavondAndy Dellenoy was vroeger leadzanger van het in Brabant erg bekende dansorkest "De Toendra's". Ook als one-man-band heeft hij al vele, vele dansmiddagen verzorgd. Die ervaring van 25 jaar zult u zeker merken wanneer u deze eenmansband uitnodigd voor uw dans evenement. Gewoon lekker dansen op ouderwets gezellige muziek. Veelal Nederlandstalig, maar natuurlijk ook heel veel andere bekende en dansbare muziek.

zangerAls professionele zanger is Andy vaak te zien op diverse festivals. U kunt hem boeken als feestzanger, maar ook voor een stijlvol optreden. Een half uur lang een onvergetelijke set muziek. Zijn goede zangstem en zijn perfecte performance staan garant voor een hoog waarderingscijfer van uw publiek.

 

A6 Summer Party transAndy's FEESTPIANO is de pianobar-ervaring op uw eigen locatie. Een exclusieve one-man pianoshow van Andy Dellenoy, met live-muziek, zang en entertainment van de bovenste plank. Super gezellig en het ziet er ook nog eens gaaf uit.

Het repertoire omvat de laatste top40 hits en de beste meezingers van nu, tot de bekende sing-a-longs van toen. Van Nederlandstalig tot de altijd heerlijke disco muziek. Het maakt niet uit, ... als er maar meegezongen, gedanst en gefeest wordt! Vandaar de slogan: "Sing - Dance - Party"

De piano is UNIEK omdat de mini-grand piano eenvoudig aan te passen is aan uw event / bedrijfsnaam / thema! Daardoor is deze pianoshow geschikt voor vele evenementen.

omb yAndy behoort tot één van de beste one-man-bands in Nederland. Als one-man-band weet Andy met live zang & muziek en top entertainment de hele tent op z’n kop te zetten. Maar hij is ook uitstekend op zijn plaats op de locaties waar stijl en bescheidenheid verwacht wordt.

Door zijn gevoel voor entertainment, het virtuoze spel, de zangkwaliteit en de leuke kleine acts is deze one-man-band ongekend en verrassend! Staand, dansend en zingend tovert hij de muziek uit zijn keyboard.

Zanger AndyAls professionele zanger/entertainer is Andy vaak te zien op vele soorten evenementen. Als Andy komt wordt het feest! Op de bar springen en gàààààn!! Met Andy verrast u uw publiek. Een half uur lang een onvergetelijke set muziek. Zijn perfecte performance staan garant voor een hoog waarderingscijfer van uw publiek.

Door het uitgebreide en diverse repertoire is hij voor zeer veel evenementen inzetbaar. U komt Andy dan niet alleen tegen in (feest-)cafe's maar ook bij huwelijksinzegeningen in de kerk of gemeentehuis. Door zijn zangstem, zijn enthousiaste verschijning en de onuitputtelijke energie op het podium weet hij het publiek tot zich te binden.

Wild Pianos 250pxAndy Dellenoy is ook onderdeel van de spectaculaire pianoshow "De Wild Pianos" zoals velen dat kennen uit Scheveningen. Neem twee witte pianovleugels, zet daar twee showbeesten achter die beide geweldig kunnen zingen en entertainen, en die dan ook nog eens de piano's als echte virtuozen bespelen, dan heb je "Wild Pianos". Een geweldige pianoshow met de beste muziek en heerlijk entertainment. Het publiek mag zelf hun verzoekjes indienen.

Bijzonder geschikt voor feesttenten, pleinfeesten en de wat grotere evenementen.

Andy weddingsingerU staat voor het altaar, hèt moment van uw leven!!

Op het moment dat u beide het ja-woord heeft gegeven, en u de eerste kus als getrouwd paar aan elkaar geeft, ... komt Andy al zingend binnenlopen met een prachtig nummer, zoals alleen Andy dat zingen kan. Deze momenten behoren echt tot de categorie "tranentrekker". Als dàt geen mooie herinnering wordt!!

A6 Summer Party transDe FEESTPIANO van Andy Dellenoy komt naar uw feest of evenement. Een exclusieve one-man pianoshow met muziek en entertainment van de bovenste plank. En de piano is visueel aanpasbaar zodat deze inzetbaar is op vele thema's, evenementen en business-events.

De show is zeer geschikt voor de muzikale opluistering van recepties, diner dansants of bedrijfsevenementen. Maar de FEESTPIANO komt pas ècht tot z'n recht als er een spetterend feest verwacht wordt!

Sing - Dance - Party

Met de laatste top40 hits en de beste meezingers van nu, tot de beste sing-a-longs van toen. Van Nederlandstalig tot de altijd heerlijke disco muziek. Het maakt niet uit, ... als er maar gefeest, gedanst en meegezongen wordt!

De FEESTPIANO is de pianoman op uw locatie. En heeft u verzoekjes? Er worden verzoekkaartjes uitgedeeld zodat uw gasten hun verzoekje eenvoudig kunnen aanvragen.

UNIEK - Dit heeft geen enkele pianoshow!

[... tromgeroffel...] Dit is UNIEK!!! Dit heeft geen enkele pianoshow in Nederland (en nergens ter wereld zover ik weet) !!!

De ZIJKANT van de piano KAN heel eenvoudig VERANDERD WORDEN !!

Pianio compilatie 600px

De piano is standaard mooi wit, voorzien van gekleurde lichten, maar, ... de zijkant van de piano kan heel eenvoudig veranderd worden!!
Zo kan er voor elk thema of event, een passende zijkant geplaatst worden zoals bijvoorbeeld:

  • Een exclusieve bruiloft/wedding
  • Een Hollands/Oranje feest
  • Beach Summer Party
  • Een Cafe/Pianobar piano
  • Een rode crazy-pianos look
  • De KerstPiano (www.kerstpiano.nl)
  • UW event??
    Het is zelfs mogelijk om bijvoorbeeld voor bedrijfsevenementen of speciale evenementen een eigen afbeelding/logo op de zijkant van de piano te laten plaatsen! Hoe gaaf is dat?

 


Uw logo of afbeelding op de zijkant?

Dat maakt deze pianoshow zo uniek. Heeft u een specifiek evenement? Heeft u een productpresentatie? Wenst u uw logo op de piano?

Wij kunnen de afbeelding op de zijkant van de piano eenvoudig vervangen in elk gewenste afbeelding. Boekt u de feestpiano in uw horeca zaak? Dan kan uw logo en bedrijfsnaam op de zijkant staan. Heeft u een product presentatie? Dan kan de merknaam of productnaam getoond worden. Heeft u een speciaal evenement, dan kan de naam en logo van het evenement geplaatst worden. Een bruiloft? Hoe leuk is het om de namen van het bruidspaar op de piano te tonen?

Zo is deze pianoshow werkelijk uniek te noemen en inzetbaar op een ontelbaar aantal evenementen.

Wij maken de zijkant naar uw wensen. Er zit wel een meerprijs voor de productiekosten (€125,00 excl BTW) aan vast, maar dan heeft u een ècht unieke pianoshow!

 

Optreden tijdens de Volksronde Roosendaal

FeestPiano 300716 2 350FeestPiano 300716 350