titelbalk home

Voor een avondvullend programma met live-muziek zit u bij het duo de Dellenoy Brothers goed. Tijdens uw gehele feest of evenement verzorgen wij de muziek voor u. Het repertoire is zo omvangrijk dat er voor alle gasten en evenementen de best passende muziek wordt gevonden. De professionele houding van deze muzikanten zorgt ervoor dat de gasten op de juiste manier benaderd worden. Denk daarbij aan de muziekkeuze, maar ook het gedrag op het podium. Tijdens een galafeest met een uitgeserveerd diner zullen de broers heel anders optreden dan in een feesttent vol met jeugd. Wij passen ons aan uw situatie en wensen aan!

Avondvullend? En wat als ik in de middag muziek nodig heb?

Een avondvullend programma is eigenlijk een verwarrende uitdrukking. Het kan natuurlijk net zo makkelijk in de middaguren zijn. Het betekend eigenlijk gewoon dat er gedurende 4 à 5 uur constant muziek en entertainment is. Dit in tegenstelling tot de 30 minuten gastoptredens. Wij kunnen met het grootste gemak uw hele feestavond muzikaal verzorgen. Standaard zijn onze optredens 4,5 uur. Korter mag ook, maar dat heeft helaas geen invloed op de prijs. Langer kan uiteraard ook. Dan spreken vooraf we een meerprijs af.

Waar past een avondvullend programma?

Heel eenvoudig; wanneer u een hele avond wilt genieten van onze live-muziek. Tijdens een bruiloft of een privefeest zorgen wij voor de juiste opbouw van de sfeer gedurende het feest. Bij een feesttent of pleinoptredens wordt het publiek geprikkeld om masaal mee te zingen en te feesten. Tijdens een personeelsfeest of bedrijfsevenement passen wij ons aan naar uw wensen. In stijl, of een spetterend feest?


&y Tweets

dellenoy
dellenoy Een nieuwe 'lichtkrant' gekocht. Supergaaf. Ook nog een nieuwe galm/echo ... dat wordt weer genieten tijdens... fb.me/97093b8sb
19 Feb - 16:50
dellenoy
dellenoy Een nieuw apparaat gekocht. Supertof. Een echte blikvanger voor op het podium. En ook nog een nieuw galm/echo... fb.me/2EnXQZSjY
19 Feb - 16:49
dellenoy
dellenoy Nog 359 dagen . .. Dan is het alweer carnaval. ... zin in
15 Feb - 18:49